Sziegl-Nagy Petra és Sziegl Balázs a Hajósi borvidéken készíti organikusan, a legkisebb beavatkozással borait.
"Aki benne él, aki minden nap kijár a szőlőbe, az rá tud érezni. Annak nem is kell feltétlen ezt tanulni, mert ez egy olyan tudás, ami önmagától ki tud alakulni. Beszippant az ültetvény, beszippant a szőlőnövény, és onnantól kezdve szimbiózisban tudtok egymással élni.
Ha bejön az ember a pincébe, nem mindegy, hogy milyen lelkiállapotban van. Néha azt gondolom, hogy fú de nagyon jó volt tegnap ez a bor, de ma nem tetszik. Mi lesz ezzel? És nem nyúlsz bele, hanem várnod kell."
Sziegl Balázs - Hajós
TOMCSÁNYI - PORTRÉ - (FILM)
Egy őszi napon, amikor a szüret végéhez közeledtünk már, meglátogatott minket a Dugóhúzó csapata, hogy meséljenek egy kicsit rólunk a nagyvilágnak. Köszönjük a kedves...
TOMCSÁNYI - SOMLÓ - PODCAST
Akasztották a hóhért, avagy velünk is készült egy podcast. Izgalmas volt a mikrofon másik oldalán ülni :)
SZENTESI JÓZSEF - Velence
Első műsorunkat Szentesi Józseffel készítettük budaörsi pincéjében. Talán az egyik legeredetibb magyar borász, aki minden munkáját régi magyar fajták újjá élesztésébe fektette.